1

Μετρήσου

Τα μέτρα σου μεταφράζονται σε διαστάσεις και αναλογίες, που θα σχηματίσουν τον tailor made σκελετό σου, χρησιμοποιώντας το σύστημα BikeFitting.

2

Δημιούργησε

Επέλεξε τα χρώματα και τα σχέδια που θα διακοσμήσουν τον δικό σου σκελετό.

3

Μίλα μας για σένα 

Ανάλογα τη χρήση του ποδηλάτου σου, τον σωματότυπο, την ηλικία και το φύλλο, επιλέγεται ο κατάλληλος εξοπλισμός και ο τρόπος τοποθέτησής του πάνω στον σκελετό.

4

Έτοιμο …’Εφυγες

Το Fidusa Tailor Made σου είναι μοναδικό και έτοιμο για δράση!
…καλές βόλτες!

Racing bike, pleasure bike, work bike, travel bike, sport bike, το ποδήλατο είναι μία απόλυτα προσωπική υπόθεση και κάθε σωματότυπος πρέπει να »φοράει» τον δικό του σκελετό, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του.
Έτσι, ο αναβάτης, αποδίδει το μέγιστο, προστατεύεται από κακώσεις και τραυματισμούς και απολαμβάνει πραγματικά τη χαρά του ποδηλάτου.

Αυτή είναι και η διαφορά ενός Fidusa Tailor Made Bicycle

Είναι μοναδικό και φτιαγμένο μόνο για σένα!

«Φτιάχνουμε τα ποδήλατά μας με πάθος και γνώση, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και τις πιο προχωρημένες τεχνολογίες.»

Γιώργος Βογιατζής  Ιδρυτής / Διευθυντής παραγωγής

30
YEARS EXPERIENCE
275
National Championships

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ

Εμπνευστής της Fidusa, είναι ο πρωταθλητής ποδηλασίας Ελλάδος, Γιώργος Βογιατζής όπου μέσα από τα 30+ χρόνια παρουσίας των χειροποίητων ποδηλάτων του στην ελληνική αγωνιστική ποδηλασία, οι Έλληνες πρωταθλητές έχουν πετύχει τα μέγιστα των επιδόσεων, σε περισσότερα από 275 πανελλήνια πρωταθλήματα.

Τα χειροποίητα ποδήλατα Fidusa είναι μελετημένες tailor made κατασκευές που σχεδιάζονται και παράγονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, με έδρα τη Ρόδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

είμαι πελάτης της εταιρείας Fidusa σχεδόν από το ξεκίνημα της από το τέλος της δεκαετίας του 80 και αυτό είναι το τέταρτο στην σειρά ποδήλατο που μου κατασκεύασε ο Γιώργος Βογιατζής

Στάθης

όταν ξεκίνησα να ψάχνω, τι ποδήλατο μου ταιριάζει και ήθελα να συνδυάσω πολλά πράγματα μαζί όπως το υλικό του σκελετού τον τύπο του ποδηλάτου το χρώμα κτλ απευθύνθηκα στον καταλληλότερο

Άννα Μαρία

Μετά το πανεπιστήμιο και την επαγγελματική μου αποκατάσταση αποφάσισα να κάνω πράξη αυτό που είχα πάντα στο μυαλό μου, δηλαδή να αποκτήσω ένα χειροποίητο ποδήλατο Fidusa.

Νίκος

Χρησιμοποιούμε σωλήνες  & ανταλλακτικά από τους κορυφαίους κατασκευαστές!!

Ακολουθήστε μας